Meny

I golfsesongen serverer vi burgere, salater,
sandwicher og dagens fra 12-20.

 

Sharingmeny

Middelhavs-sharingmeny:

Salat caprese med frisk basilikum.

Mortadella med artiskokker, jordskokk og tomat emulsjon.

Salat Nicoise med ørett.

Lamme navarin med potet pure.

Risotto med choritzo og små grønnsaker. 

 

Selskapsmeny

Forretter:

Kveite 64 grader med ertekrem, fritert jordskokk, sennepemulsjon.

Fenikkel og ingefærsuppe med villreker, fritert hvitløk, koriander olje.

 

 Hovedretter:

Glasert andebryst med gresskar aioli, kålsalat, shitake og østersopp, solør potet, andesjy.

Lammecarre med oliven grillede grønnsaker, spinat, parmesan gnocco, oliven sjy.

 

 Desserter:

Lime og pasjonsfrukt krem med pavlovasalat og bær.

Rabarbraterte med jordbæris, tørkede jordbær, salt karamell.

Åpningstider

09 – 22

Alle dager i golfssesongen.

Kjøkken åpent fra 12-20 alle dager

Kontakt oss

post@bogstadch.no 
46 76 00 90