Om BCH

Velkommen til Bogstad Country House!

Høst og vintersesongen står snart for tur og vi vil gjerne ønske deg velkommen til å lage fest her på Bogstad Country House, lokalisert i Oslo Golfklubb sitt klubbhus. Bare 15 minutter fra Oslogryta, men i landlige omgivelser med utsikt over golfbane og Bogstadvannet.

Vi kan tilby alle slags selskaper, fra private bursdager, møter, bryllup, firmafester og julebord.

Kanon Catering med Erling Sunndal i spissen står for maten og leverer godt uansett om dere velger enkel buffet eller en lukseriøs 5-retters.

Vi har vedlagt menyforslag men kan være behjelpelig til å lage det dere måtte ønske. Er noen i selskapet vegetarianere/veganere eller har spesielle behov eller allergier er dette inget problem.

Vi har en hyggelig peisestue med plass til 72 på runde bord eller 100 på langbord. Vi har også ett enkelt stereoanlegg til spilling av musikk fra Sonos. Projektor og lerret finnes på huset.

Vil dere danse etter middagen passer dette utmerket i vår cafe som har egen bar med alle rettigheter frem til kl 03.00.

Vi kan være behjelpelig med blomster og pynting, DJ, band, aktiviteter, transport mm. Si ifra hva dere ønsker, og vi løser det. Vi er gode på å arrangere og gjennomføre og har fått fantastisk hyggelige tilbakemeldinger.

Se vår Facebookside for bilder og kommentarer.

BOGSTAD COUNTRY HOUSE
Mvh Per Anders Rangul
Daglig leder 92412142 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: 

09 – 22 alle dager i golfssesongen. 

12 – 22 kjøkken.


Peisestuen kan leies fredags- og lørdagskvelder fra kl 18.00. I vintersesongen er Peisestuen og kafeen åpen for utleie hver for seg eller sammen.

Ballroom

Bogstad Country House samarbeider med Ballroom AS:
www.ballroom.as 

Vi samarbeider også med Kanon Catering

www.kanoncatering.no